Click to Vet - 24ωρη Τηλεκτηνιατρική Υποστήριξη

FORGOT YOUR DETAILS?

Φροντίδα με σιγουριά.

Η εφαρμογή Click to Vet φέρνει 24ωρο κτηνίατρο
και όλες τις υπηρεσίες φροντίδας του κατοικίδιου στο κινητό σας

24/7 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η Click to Vet είναι στο πλευρό σας 24/7 σε περίπτωση ανάγκης

Χάθηκε! αυτόματη και άμεση ενημέρωση σε όλους τους χρήστες της περιοχής ώστε η εύρεση του να είναι συντομότερη.

Ατύχημα! Πρόσβαση σε κτηνίατρο 24/7 για κάθε περίπτωση ανάγκης.

Νοσοκομείο! Γρήγορη εύρεση και επικοινωνία με όλες τις διαθέσιμες 24ωρες κτηνιατρικές κλινικές στην περιοχή σας.

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Η εφαρμογή Click to Vet ειναι δωρεάν για πάντα.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Βιντεοκλήση με Κτηνίατρο

Απώλεια και Εύρεση κατοικιδίου

Χάρτες υπηρεσιών (Groomer, Trainer, Vet κ.ά.)

Σύνδεση με τον κτηνίατρό μου

Δείκτες υγείας

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Καταγραφή άσκησης

Παρακολούθηση διατροφής

Καταχώρηση ιατρικών συμβάντων

Υπενθυμίσεις

Καταχώρηση αρχείων φωτο και βίντεο

 

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κατεβάστε την εφαρμογή Click to Vet!

Γιατί το ζωάκι μας είναι οικογένεια και η φροντίδα είναι η απόλυτη έκφραση αγάπης.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Η τοποθέτηση και καταχώρηση του microchip κατοχυρώνει την κηδεμονία του ζώου. Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία (Νόμος 4830/2021) μόνο ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για (ιατρική και όχι μόνο) φροντίδα του ζώου. Τα ζώα που δεν έχουν microchip θεωρούνται αδέσποτα και τον ρόλο κηδεμόνα και αποφάσεων γι’ αυτά έχει ο Δήμος στον οποίο διαβιούν.

Η βιντεοκλήση με κτηνίατρο, με ραντεβού, επείγουσα ή συμβουλευτική υγείας διαρκεί κατά μέγιστο 20 λεπτά και χρεώνεται με 17€. Η διάρκεια και το κόστος βιντεοκλήσης με ειδικευμένους κτηνίατρους και εκπαιδευτές καθορίζεται από τους ιδίους.

Σε κάθε βιντεοκλήση με κτηνίατρο θα μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για το ενόχλημα ή αίτιο ανησυχίας για το ζωάκι σας. Ο κτηνίατρος θα σας κάνει ερωτήσεις και πιθανά να σας ζητήσει, εφόσον μπορείτε να του δείξετε, στο ζώο σας, πράγματα που θα βοηθήσουν στην εντόπιση του προβλήματος. Κατόπιν ο κτηνίατρος θα συζητήσει ώστε να συμφωνήσετε στα επόμενα βήματα αντιμετώπισης του προβλήματος σύμφωνα με την τρέχουσα συνθήκη. Μπορεί να σας δώσει συνταγή φαρμάκων ή παραπεμπτικό εξετάσεων καθώς και οδηγίες για τις επόμενες ημέρες. Υπάρχει η περίπτωση να σας συστήσει προσκόμιση του ζώου στον κτηνίατρο του, ανάλογα τη σοβαρότητα του περιστατικού ή την ανάγκη για διαγνωστικές εξετάσεις ή θεραπευτική αγωγή.

Η Συμβουλευτική Υγείας με Κτηνίατρο είναι μια 20λεπτη βιντεοκλήση με κτηνίατρο για θέματα που αφορούν την υγεία, την φροντίδα και την πρόληψη του ζώου σας. Σκοπός τους είναι η καταγραφή του ιστορικού του ζώου, η εκπαίδευση του ιδιοκτήτη στην σωστή διατροφή, άσκηση, συμπεριφορά κα θέματα που θα υποστηρίξουν την υγεία και την ευζωία του ζώου. Όταν έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια στην φροντίδα του ζώου, επιλέξτε στο αίτιο του ραντεβού «συμβουλευτική Υγείας». Η συνδρομή στην εφαρμογή Click to Vet σας παρέχει μια ή περισσότερες δωρεάν Συμβουλευτικές υγείας.

Το BCS (Body Condition Score) είναι ο υποκειμενικός δείκτης σωματικής κατάστασης και κατανομής λίπους για σκύλους και γάτες. Ο αριθμός αυτός καθορίζει εάν το βάρος του ζώου είναι σωστό ή εάν χρειάζεται προσαρμογή διατροφής ή/και διερεύνηση υγείας. Το BCS το καταγράφει ο κτηνίατρός σας ή στην βιντεοκλήση Συμβουλευτικής Υγείας με Κτηνίατρο. Περισσότερες πληροφορίες γι αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ: https://wsava.org/wp-content/uploads/2020/01/Body-Condition-Score-Dog.pdf

Ιατρικό ιστορικό είναι η επίσημη καταγραφή κάθε ιατρικού συμβάντος από τον εκάστοτε υπεύθυνο κτηνίατρο. Το ιατρικό Ιστορικό συμπληρώνεται αποκλειστικά από κτηνίατρο και φέρει την υπογραφή του. Αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα και έχει δικαίωμα κοινοποίησης ανάγνωσης μόνο ο νόμιμος ιδιοκτήτης του ζώου και οποίος άλλος κτηνίατρος επιλέξει αυτός.

Η σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα στηρίζεται στην πρόληψη. Οι κτηνίατροι της Click to Vet εξετάζουν τις ατομικές ανάγκες των ζώων, ανάλογα με την ηλικία, κατάσταση και παρελθόν και συνιστούν υπενθυμίσεις φροντίδας και πρόληψης που αφορούν τα θέματα υγείας του κατοικίδιου σας. Αυτές οι υπενθυμίσεις έρχονται αυτόματα στα ζώα που αφορούν και είναι συστάσεις παρακολούθησης και πρόληψης.

Όταν ένα ζώο δηλωθεί ότι χάθηκε στην εφαρμογή Click to Vet, φροντίζουμε για την ενημέρωση του προφίλ του ζώου ως απολεσθέν στην Ηλεκτρονική Βάση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Όταν το ζώο βρεθεί θα πρέπει να προσκομιστεί σε κτηνίατρο που θα διαβάσει τον ηλεκτρονικό αριθμό ταυτοποίησης του ζώου και εφόσον το προσκομίζει ο ιδιοκτήτης, να αλλάξει την κατάσταση του ζώου στην Ηλεκτρονική Βάση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Η επίσκεψη στον κτηνίατρο μετά την εύρεση συνίσταται ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπέστη κάποιος τραυματισμός ή άλλη βλάβη κατά την απώλεια. Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να προσκομίσει και το νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης ώστε ο κτηνίατρος να βεβαίωση την επιστροφή στον νόμιμο ιδιοκτήτη.

Ο κτηνίατρος πολύ συχνά έχει περιορισμένο χρόνο ή/και δεν είναι εξοικειωμένος με την χρήση υπολογιστή για την καταγραφή ιστορικού. Μπορεί επίσης το πρώτο email αίτησης ιστορικού να χάθηκε στα spam. Η καταγραφή του ιστορικό στο ημερολόγιο της εφαρμογής σας επιτρέπει να θυμάστε πότε έγινε η επίσκεψη και η εφαρμογή σας επιτρέπει να στείλετε υπενθύμιση στον κτηνίατρο σας. Είναι στην ευχέρεια του κάθε κτηνιάτρου εάν επιθυμεί να συμπληρώσει ιατρικό ιστορικό για την επίσκεψη.

Εκτός από τους βασικούς δείκτες υγείας όπως βάρος, διατροφή, άσκηση και την χορήγηση προληπτικής αγωγής (αντιπαρασιτικά, εμβόλια) το ζώο σας μπορεί να χρειάζεται και άλλα στοιχεία παρακολούθησης που θα διευκολύνουν τον κτηνίατρο να προλάβει και να θεραπεύσει προβλήματα έγκαιρα. Για τον λόγο αυτό συνιστούμε μια βιντεοκλήση Συμβουλευτικής Υγείας κάθε 6 μήνες, για κάθε ζωάκι, ανεξάρτητου ηλικίας.

Οι εξαιρετικοί μας κτηνίατροι είναι διαθέσιμοι σε βάρδιες που καθορίζουν οι ίδιοι όποτε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Από την άλλη όμως διασφαλίζουμε ότι το ιστορικό της συνομιλίας και τα θέματα που συζητήσατε έχουν καταγραφεί όποτε ο επόμενος κτηνίατρος θα μπορέσει να συνεχίσει την αντιμετώπιση του προβλήματος σας εκεί που το αφήσατε χωρίς να χρειαστεί να επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα.

Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία η κηδεμονία των αδέσποτων ανήκει στον Δήμο στον οποίο διευρίσκονται. Για τον λόγο αυτό δεν έχετε το δικαίωμα αποφάσεων για την υγεία και την φροντίδα του ζώου. Εάν θέλετε να φροντίσετε ένα τέτοιο ζωάκι χωρίς να παραβιάσετε τον νόμο θα πρέπει να απευθυνθείτε στον εκάστοτε δήμο.

Τον αριθμό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (microchip) του ζώου σας θα τον βρείτε στο βιβλιάριο υγείας του, στο διαβατήριο τη η στην βεβαίωση καταχώρησης microchip που σας παρέχει ο κτηνίατρος σας.

Όλοι οι επαγγελματίες που εμφανίζονται στους χάρτες και στην εύρεση της εφαρμογής έχουν πιστοποιήσει την δραστηριότητα του στην Click To Vet. Εάν κάποιος δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή μας παρακαλούμε αποστείλτε τυχόν στοιχεία του στο info@clicktovet.gr ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να τον καταχωρήσουμε.

Το ιατρικό ιστορικό καταχωρείται και παραμένει στα δεδομένα του ζώου ως αρχείο ανάγνωσης μόνο. Ο χρήσης έχει την δυνατότητα, επιλέγοντας διαφορετικό οικογενειακό κτηνίατρο να παραχωρήσει στην ουσία την πρόσβαση στο ιστορικό του ζώου σε όποιον κτηνίατρο εμπλέξει.

Για να διασφαλιστεί η Συνέπεια, η Συνέχεια την κτηνιατρικής φροντίδας είναι υποχρέωση της κάθε υπηρεσίας τηλεϊατρικής να ενημερώνει τον κτηνίατρο του ζώου για την εκάστοτε εμφάνιση θεμάτων υγείας του. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η σωστή παρακολούθηση και η συνεργασία μεταξύ κτηνιάτρων και υπηρεσιών.

Εάν κάποιος κτηνίατρος δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή παρακαλούμε αποστείλτε τυχόν στοιχεία του στο info@clicktovet.gr ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να τον καταχωρήσουμε.

Είναι νομική υποχρέωση μας η μη κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων του χρήστη χωρίς την συγκατάθεσή του. Τα στοιχεία του χρήστη που αφορούν την ταυτοποίηση της ιδιοκτησίας του ζώου περιλαμβάνονται και κοινοποιούνται στο ιατρικό ιστορικό του ζώου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Συνεργάτες Click to vet

TOP