Επαγγελματίες - Click to Vet

FORGOT YOUR DETAILS?

Είστε groomer, εκπαιδευτής, φιλοξενία ή άλλη υπηρεσία κατοικίδιων;

Προβληθείτε στο κινητό των πελατών σας!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αφορά Επαγγελματίες &
άλλες υπηρεσίες κατοικιδίων

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την δωρεάν εγγραφή σας και περισσότερες πληροφορίες με πακέτα προβολής.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Εγγραφής με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email για την επιβεβαίωση της καταχώρησης. Η εγγραφή και εμφάνιση της επιχείρησης σας στην εφαρμογή Click to Vet είναι δωρεάν.

Εάν έχετε επιχείρηση που αφορά την φροντίδα κατοικίδιων μπορείτε να καταχωρηθείτε και να εμφανίζεστε στην εφαρμογή Click to Vet. Η καταχώρηση της επιχείρησης με όνομα και διεύθυνση παρέχετε δωρεάν. Η προβολή της επιχείρησης με περισσότερες λεπτομέρειες όπως λογότυπο, στοιχεία επικοινωνίας, website, social προφίλ και κουμπί επικοινωνίας γίνεται κατόπιν συνδρομής. Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Eγγραφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email για το κόστος προβολής το οποίο είναι ανάλογο με την κατηγορία της επιχείρησης (pet shop, Groomer, εκπαιδευτής, φιλοξενία/φύλαξη, διατροφολόγος, φυσιοθεραπευτής κλπ.)

Δεδομένου ότι το Ιατρικό ιστορικό είναι ένα έγγραφο που προστατεύεται από το ιατρικό απόρρητο και η δημιουργία και κοινοποίηση του είναι ελεγχόμενη. Πριν την παραχώρηση πρόσβαση ως κτηνίατρος στην clicktovet.gr θα πρέπει να βεβαιωθεί η ιδιότητα σας. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Εγγραφής με τα στοιχεία σας και τον Αριθμό μητρώου ΓΕΩΤΕΕ. Αυτό είναι απαραίτητο μόνο την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το clicktovet.gr. Η εγγραφή και εμφάνιση της επιχείρησης σας στην εφαρμογή Click to Vet είναι δωρεάν. Μετά την επιβεβαίωση της άδειας σας στο ΓΕΩΤΕΕ θα ενημερωθείτε μέσω email και θα έχετε την δυνατότητα συμπλήρωσης Ιατρικού ιστορικού όποτε επιθυμείτε.

TOP